Henkilökohtaista palvelua

Luomme jokaiselle asiakasyritykselle palvelukokonaisuuden yrityksen omien tarpeiden mukaan. Sähköisten järjestelmien avulla saadaan monet vaiheet automatisoitua, mutta ne eivät tule koskaan korvaamaan ammattitaitoisia taloushallinnon ammattilaisia. Meiltä saat rutiinitehtävien hoidon lisäksi henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa.


Kirjanpitopalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellenne tehokkaat kirjanpitopalvelut hyödyntäen alan kehittyneimpiä ohjelmistoja. Yritykselle nimetty oma kirjanpitäjä pitää huolta, että kirjanpito tehdään oikein ja ajallaan.


Palkanlaskenta

Palkkahallinnon sujuva prosessi on olennainen osa tehokasta liiketoimintaa. Ammattitaitoinen palkanlaskentatiimimme hoitaa kuukausittain tuhansien ihmisten palkanlaskennan täsmällisesti ja luotettavasti.


Sähköiset palvelut

Modernit sähköiset työvälineet mahdollistavat uuden tavan tehdä asioita. Pystyt hoitamaan ja seuraamaan yrityksesi tilannetta ajasta ja paikasta riippumatta. Myynti- ja ostolaskutus, laskujen maksaminen sekä kirjanpidon hoitaminen samassa järjestelmässä tehostaa taloushallinnon prosessia ja luo tehokkuutta ja säästöjä. 


Yritysjärjestelyt

Palvelemme ammattitaidolla kaikissa yritysjärjestelyihin liittyvissä tilanteissa, kuten yrityksen perustamisessa, yritysmuodon muutoksissa, sukupolvenvaihdoksissa ja yrityskauppaprosesseissa.


Verokonsultointi

Asiantuntijamme tarjoavat yksilöllistä, ajantasalla olevaa verokonsultointia ja opastusta. Talon sisältä löytyy runsaasti kokemusta ja tietoa tehokkaan verosuunnittelun avuksi.